За нас

История на рекламна агенция Универсал

Рекламна агенция Универсал стартира своята дейност през далечната 1997 г., като българска частна компания. По това време е ръководена от приятелски екип от фрийлансъри. Четири години по-късно, през 2001 г. е регистрирана като търговско дружество.  Предмет на дейност са: графичен дизайн, предпечатна подготовка и производство на всички видове рекламни материали.
Следва период на растеж и усъвършенстване. Увеличихме многократно членовете на екипа ни, развивайки портфолиото си от предлагани услуги и доволните ни клиенти, с които работим до ден днешен! 

Мисия на рекламна агенция Универсал

Мисията на първата рекламна агенция в Банско е изграждане на дългосрочно партньорство с нашите клиенти, чрез предоставяне на висококачествени продукти и отлично обслужване, съобразено с индивидуалните им потребности и високи изисквания. В разумни срокове и при атрактивни финансови условия, целим да предложим пълно рекламно обслужване с помощта на модерна технология и експертна преценка. Ние работим за Вас, до Вас, заедно с Вас.

Визия

Дългосрочната визия на  РА Универсал е да продължи да заема челната позиция в сърцата на нашите клиенти, предлагайки безкомпромисно качество, индивидуално отношение и креативност, както правим вече 20 години!

Екип

Хората в РА Универсал са сърцето и душата на компанията. Те са ненадминати професионалисти в сферата си на дейност, с доказан опит, и творческо мислене, но заедно се превръщат в непобедим отбор.

Atanas Butilov ra universal

Атанас Бутилов

Основател на РА Универсал

Nikolay Butilov ra universal

Николай Бутилов

Специалист външна реклама, Управляващ съдружник

офис Гоце Делчев

Lili Ra universal

Лили Бойчева

Специалист реклама, 

Управител офис Банско

Dani ra universal

Дани Иванова

Специалист реклама